I'm alive



Dop

Har varit på dop idag, mammas kusins dotter. Söt unge det där.
Nu funderar jag på att börja med att spela in nästa låt. Slängde ihop en Born This Way a lá josse igår med hjälp av olika gitarr sounds och rösten. Och om det inte blir till att spendera resten av kvällen med mikrofonen så blir det väl historia, som jag inte har pluggat på. Stor eximination om 1800-talet på onsdag, känns bra.
Fan ta söndagar, de suger.


Bjuder på en exempel bild från Windows dagen till ära. Det är inte varje dag!

If you're cool, I'll make you burn

Usel uppdatering, men i stora drag: 
Har haft ett bra lov.
Har äntligen blivit av med mina pengar och köpt en hemmastudio.
Har inte pluggat = panikångest över det kommande historiaprovet.
Har upptäckt att jag än så länge inte kan hantera min hemmastudio.
Har varit i Norrköping.
Har ätit ute fem dagar i rad.

Och nu fungerar inte min dator vilket gör detta till det tråkigaste inlägget i världshistorien. Jag ber om ursäkt.




Space Oddity

Då ska man upp med tuppen och gymma imorgon då, flitigt. Efter det blir det en dag med Amanda!
Jag önskar att ni alla var med inatt alltså, det var det roligaste jag varit med om på år och dagar. Fröken gabriella pratade nämligen för fullt i sömnen med mig, och om vadå? You'll never know... Garvade så jag väckte hela grannskapet. Jag var uppe ett X antal timmar längre än henne, och vaknade ett X antal timmar innan henne. Det tär på krafterna att vara bakis, eller hur gabbi?



Imorgon kväll ska jag och sandra till farmor och farfar och sova där. Ser fram emot det, mysigt! :) Sen på onsdag blir det bio med farmor. Kan tänkas att det vore smartare att plugga, men icke. Får se om det blir fest i helgen, hör av er om ni har någon på G i linköping. 

 

Grammy Awards

Har sett halva grammy awards med gaby nu, ska snart fortsätta med nästa halva. Har spenderat dagen i vidingsjö hos hennes fader med familj och sen åkt hit och dansat zuuuumba!
Imorgon blir det tandregleringen - blä.



Sommarjobb!

Imorgon gäller det. Ut i djungeln med arbetsansökan i högsta hugg och kasta sig omkring och leta sommarjobb.

Har haft en simply awesome dag idag! Friluftsdag som jag tillbringade med Afrodans och Bosu. Afrodans var grymt härligt, och jag ska antagligen boka in ett pass redan nästa vecka igen. Skitkul! Bosu var inte direkt lika kul däremot, fast jag känner att det börjar dra i musklerna redan nu. Efter det var det föreläsning i aulan om stresshantering.

Nu vet ni vad jag har gjort idag. Och jag förstår att ni knappt kan bärga er! Men ta det lugnt, jag ska berätta vad jag ska göra.
Nu ska jag plugga samhällskunskap.




I'm back

Stort tack och gigantisk tacksamhet skickas till gaby nu. Duktig på det där med gästbloggning, det ska vi se till att du får göra fler gånger hörredu.

Efter en skoldag och ett träningspass är jag nu alltså tillbaka i Linköping. Har så mycket plugg att jag går omkring med en livboj runt halsen för att inte drunkna, vilket jag - till föga förvånande - fann ganska opraktiskt på gymmet.

Och idag är det alla hjärtans dag. Knepigt det där. Har hört många av mina vänner idag som klagar på den här töntiga högtiden, att det bara är ett kontroversiellt jippo. Medans andra njuter för fullt och kramar alla de ser för att det är just alla hjärtans dag.
Men vad är denna dag för mig?
För de flesta betyder alla hjärtans dag att man umgås med sin pojk-/flickvän. Så om man inte har någon ska man deppa ihop hemma med Ben and Jerrys och tröstäta, eller? Jag håller inte med. Kärlek för mig var när jag fick ett sms av farmor som önskade mig en glad alla hjärtans dag. När pappa kom med godis och mamma kramade om mig. När jag märkte att mormor varit här under dagen och bäddat min säng och lagt en alla hjärtans dag present på överkastet. När min syster hälsade genom att ropa Glad alla hjärtans dag! och att se mina klasskamrater ge varandra små överaskningar för att liva upp vardagen. 
Det är kärlek. 
Så klaga inte på alla hjärtans dag, utan se det som en dag som är lite bättre än alla andra där du har chansen att visa de i din omgivning att du upskattar dem.  



GABY GÄSTBLOGGAR!

Hejhej!

Jag har fått i uppdrag att hålla den här bloggen vid liv nu när Josse är i fjällen. Hittills har det inte kanske gått särskilt bra men nu så. Förhoppningsvis kommer bruden i bergen hem i samma skick som när hon åkte, vilket vill säga lite smått skev, hehe (a) 
I brist på fantasi kan jag ju kortfattat berätta lite om mig själv, för er som finner det intressant...

Jag heter Gabriella, Gabbii, Gaby, whatever. Jag går precis som Josse första året på musikgymnasiet på Folkungaskolan, vilket gör mig till 16, snart 17, år. Det bästa jag vet är musik, läxor och grisfötter, helst kokta och saltade, men råa går också bra.

Okej, nu är jag väldigt trött, men som sagt, saltade grisfötter 4 ever.

NEJ, nu ska jag samla mig. Det som iallafall stämmer är att jag har ett väldigt stort musikintresse. Precis som Josse älskar jag:

Semi Precious Weapons
Semi Precious Weapons


Min gud är:



Lady GaGa ♥


Ungefär såhär ser jag ut när jag är påväg till Lady GaGa i Stockholm:




Och såhär glad är jag när jag slutar 9an:




Så, nu vet ni allt om mig och nu ska Miss Gaby gå och lägga sig och vila lite inför den långa natten. Det är ju nämligen Grammy Awards 2011 inatt mellan 02:00-05:25. Det tänker ni väl inte missa? :) GaGa ska ju uppträda med sin nya singel "Born This Way" live för första gången! Ett riktigt måste, iallafall för mig.

Jaa, det här med att blogga var ju verkligen min grej, eller vad säger ni? (h) kanske så pass att jag får starta en egen. *host host* det återstår att se...

Ni får ha det så bra alla Josses söta små bloggläsare :)
Puss ♥


HEJ DÅ!

Har rört ihop en capuccino mellan varven. Skulle åkt direkt hem och packat och pluggat - MEN - mitt namn är josefine och jag är seg. Har sett desperate housewives x2 och Cougar Town istället. Fuck, är stressad, kolla bara;

Saker jag glömde idag: 
- Ta med fotoalbumet till Jan
- Skriva ut historia arbetet - i'm dead
- Ta hem skidhandskarna från gaby
- Låna skidjacka
- Fråga Erik om imperialismen som jag inte fattar
- Gå till Jonas och fråga om ett par mål till provet
- Gå på kören
- Ge Frida en havreboll



Imorgon drar jag till fjällen, så det blir lugna pucka här tills måndag antar jag.


Är du laddad?

Hos gabbi och ser på tv. Hon pluggar matte och jag har tröttnat på att plugga. Vet inte vad jag ska skriva mer.


Väntar

Sitter och väntar på att engelskan ska börja. Vem tackar nej till att börja morgonen med english test liksom? Jag skulle om jag kunde. Efter engelskan är det ändå musik, så det blir chillidill.
Amanda slängde precis iväg ett sms och sa att hon var på G till skolan, happyface!


Jag har inget liv.

Har suttit och verkligen RÅ pluggat i 2½ timme. Mina ögon kliar och faller ihop, halsen svider. Tycker lite synd om mig själv eftersom jag ändå inte är klar. Och imorgon har vi fyra timmars hål. Och på onsdag har vi fyra timmars hål.
MEN på torsdag åker vi till fjällen! Det är ungefär resan som håller mig vid liv nu.



Jahopp, nu såg jag att det snöa. Mitt humör är down looow nu.

Våren är påväg

Fint väder ute = glad josefine

Äntligen börjar man se lite vårtecken! :) Jag antar att det kommer snöa imorgon bara för att jag säger att det börjar bli vår, men man får njuta medans man kan.
Söndag, bläääää. Plugga. I eftermiddag kommer mor och far föräldrar för att gratulera fadern min. Men tills dess blir det böckerna som är huvudpunkten på dagens schema.

Här kommer lite bilder på Gibson som fick tjänstgöra mig som modell igår

17-års fest på G.

Ska snart iväg i mitt nästan lika sjuka tillstånd och fira en viss tös som nyligen blev 17 år gammal, kärring nu. Har förberett mig och pysslat hela dagen... Bilder från kvällen kommer upp imorgon! Ska inte berätta mer om den saken nu, eftersom det är en överraskningsfest (a)

Det slutade med att bli en riktig trevlig kväll igår! Jag har träningsvärk i magen efter allt skratt, galet sköna kusiner har jag. Nu ska jag kladda på mig lite spackel och bli av med det här gråa ansiktet jag har för tillfället. Verkligen grått alltså, men en liten nyans av vitt. Sexigt.



Och Emma! Jag gick vilse i den förbannade labyrinten till hus och gårdar när jag skulle hem till dig. Slutade med att jag knackade på fel ruta, men jag fick tak över huvudet! ♥


40-års fest på G.

I min stora, svåra, livshotande sjukdom (förkyldning) så bjuder vi till på pappas 40-års kalas om ett par timmar.
 Hans bröder med familjer blir våra gäster, trevligt att träffa lite kusiner. Dock hade det varit trevligare om jag inte behövde ligga på mitt rum och se på Let's Dance i min ensamhet med min rinnande näsa och rinnande ögon såhär på kvällskvisten en fredag. Meen vad gör man inte för pappsen? Han är ju officiellt gubbe snart! Fyller 40 år nästa vecka egentligen, men eftersom vi rymmer till fjällen över den stora dagen så kommer det främmande idag. Kan ju vara intressant för er att veta, tänkte jag.
Kolla gärna in Emmas intressanta kommentar på inlägget under också. Underbart, hon har överträffat sin egen IQ! <3 Ibland undrar man vad den sötingen har mellan öronen. Men jag saknar henne.


Har en månad på mig att lära mig 3 nya språk

Fick ut några nya låtar igår på kören som vi ska sjunga på konserten med symfoniorkestern i mars. En på svenska, en på ryska, en på latin och en på tyska. Och där lämnar vi ämnet.

Åkte till skolan imorse och trotsade min sega skalle och rinnande nos, vilket jag int skoulle gjort. Slutade med att idrottsläraren körde hem mig från skolan, och nu sitter jag här och tröstäter. HAR INTE TID ATT VARA SJUK! Men med feber och en rejäl förkyldning finns det inte mycket annat man kan göra än att sitta hemma och glo. Lite misstänksamt att Gabbi är sjuk, Amanda är sjuk och Marre är sjuk. Men vi smittar väl ner varandra, antar jag. Bra va?



Ska se på film nu, är sugen på tecknat faktiskt! Vi får se vad jag hittar. Och om jag inte minns helt fel så såg jag skymten av lite godis där uppe...

RSS 2.0