A KING WITH NO CROWN - JUDAS

Jag är Lucy in the sky jag är högt över molnen! I i taxin, i trappen, i hissen, i hallen - jag faller


Wooppie, då var det valborg imorgon! Startas med en mini grill med ett tjejgäng. Efter drar Iverlee till lamotown och om det är tråkigt där släpar vi oss in till staden igen.
Nu sitter jag framför skärmen igen efter att ha kommit hem efter skolan nyss. Slutade 12, efter det knallade jag och gaby hem till henne och umgicks med nalovic´ någon timma. Sen traskade vi tillbaka till skolan för att dra ett par timmars rep med Frida och Joel inför konserten på onsdag!



Två bilder från stugan förra veckan. Nu ska jag kolla facebook en snabbis och efter det ta en moppetur. Let's go!


EVERYDAY I'M SHUFFILIN'!

Märkte just att förra inlägget postades tre gånger, gulligt. Jag har inget att skriva. Blir sjukt opepp på att blogga när bloggen är ful. Ska fixas inom kort, I hope!

Ska stalka lite GaGa nu,  ciao!

Weeeeeeeeeeeell!

Blogg under arbete = Jag sabbade blogg desingen.

Trodde jag fattade stil- och kodmallar, men damn. Det är mycket alltså. Men stanna kvar - Emma ska rädda bloggen i helgen!!!! Så då blir den finis igen :) Taggar Pirates 4 nu med emmiis!


Weeeeeeeeeeeell!

Blogg under arbete = Jag sabbade blogg desingen.

Trodde jag fattade stil- och kodmallar, men damn. Det är mycket alltså. Men stanna kvar - Emma ska rädda bloggen i helgen!!!! Så då blir den finis igen :) Taggar Pirates 4 nu med emmiis!


Weeeeeeeeeeeell!

Blogg under arbete = Jag sabbade blogg desingen.

Trodde jag fattade stil- och kodmallar, men damn. Det är mycket alltså. Men stanna kvar - Emma ska rädda bloggen i helgen!!!! Så då blir den finis igen :) Taggar Pirates 4 nu med emmiis!


Blogg under arbete!

Ursäkta den asfula designen. Ska fixa den, men nu tog tiden slut. Nästa: Linghem!

(Tack josse för det fantastiska gästbloggandet!!)

Gästbloggar

Har blivit ombedd att gästblogga under tiden Josse är iväg. Jag har egentligen ingen aning om vart hon håller hus, men antagligen ca 16 mil härifrån så jag antar att hon lämnat linköping. Bara en ren gissning egentligen, jag och geografi går väll ungefär lika bra ihop som jonny och ola på en och samma extramadrass när martin är på besök.

men för att skapa en liten bild i era fina huvuden om vem det är som är igång och skriver nu så kör vi såhär:



ungefär så såg jag ut om ni råkade stöta på mig för cirka 10 år sen.



så såg jag ut om ni råkade stöta på mig för ungefär 2 år sen.
(och killar vid intresse, lämna en kommentar här nedanför med namn och årgång. Vet mycket väl att jag såg riktigt bra ut på den här tiden. Och glasögonen är köpa på synsam, så slipper stackars josse tjatet om det sen.)



ungefär såhär ser jag ut om ni skulle stöta på mig idag, har alltså nackspärr på sista kortet.

Sådär, nu vet alla hur jag ser ut. Och för ytterligare information, titta ner.

15 frågor om dig.
Namn:
Josefine Palmqvist-Danielsson
Bor: Vid mantorp station, container nummer 4 räknat från höger
Ålder: ett par månaders krogenhängande äldre än jakobsson
Favoritcitat: kristi blod för dig utgjutet
Favoritmat: nygräddade oblat med fint motiv, man äter ju devis med ögonen! 
Favoritdrink: nattvardsvin
Den bästa raggningsrepliken som någon kört på dig: "Jag har en trebent chiuaua, den heter skutt".
Hobbys: Lyssna på Lasse Stefanz och äta fläsksvålar
Favoritlåt: Emilia - Big girl
Om exakt en vecka är du: På utomhusrullstolsbasketmatch i Gransnäs!!!!
Ska du skaffa barn? Ja, tre stycken
I sånna fall, vad ska dom heta? Fridefine, Tallibanini och Martin Jr
Vilken cd ligger i din cd spelare just nu? Vikingarna - Vore danske favoriter
Vilken karaktär från en film påminner mest om dej? Fiona, ni vet shreks flickvänn? Samma pigment.
Vilka böcker har fått dej att gråta? A-Ö med farbror spenat.

Jobbigt nog är det här allt jag hinner med, och nästan gång någonting dyker upp här så antar jag att det är Josse själv som har återgått till sin ursprungliga plats framför skärmen men var inte ledsna, hon är rätt awesome hon med.

Vi syns i gransnäs!!!! (biljetter finns fortfarande att köpa på ticnet.se, först till kvarn gäller)

Med vänliga hälsningar, kungen
http://Josefineaxen.devote.se
pyss





Stannade ett tåg idag

Sitter uppe hos marre och nattsuddar närmare klockan fyra, drar väl snart dygnet igenom. Damen själv ifråga springer omkring och bäddar och styr. Vi gick omkring på stan idag och njöt av livet, och senare kom axén och lacoste alexander! oooojojojoj, nu blir jag bortjagad av katten här........

Skärtorsdagen

Då var det skärtorsdag, och påskkärringarna kommer rulla in en efter en under dagen och önska glad påsk antar jag. Vad som händer för mig idag är ganska oklart. Jag ska skriva en historia uppsats vet jag, men sen vet jag inte om marre kommer hit eller om jag tar mig inåt staden för att träffa henne. Kanske blir en runda biljard, vem vet?


fantastic


Iverlee date

Hade en mysig grillkväll igår med Marre, Amanda och Gabbi. Och på kvällen när vi skulle dra oss hemåt märkte ju supersmarta josse att jag inte hade något busskort med mig, så jag kom inte hem. Så istället för att gå två mil hem mitt i natten så följde jag med gabbi hem och slaggade där. Hon sover antagligen fortfarande, och vet säkert inte om att jag har åkt hem, hehehe. Väckte henne vid åtta/nio hugget och sa att jag åker hem, men fick inget svar av den näst intill medvetslöst morgontrötta Gabriella.



Dagen tillbringas med ett hälsoprofils-arbete i Idrott & Hälsa A. Toppen!!!! Nu är det lov!!!!!!!!!!! ....

Skateboards!

Och här kommer fler bilder från J&G i lördags!


I'm in love with Judas

Sitter och deppar för att jag tvingas sitta inne i det fantastiska vädret och skriva uppsatser istället för att sola. Men om jag är riktigt dum så går jag snart ut i alla fall, och det lär jag ångra imorgon. Dunkar ut Judas i högtalarna och kollar igenom helgens bilder. Brände mig i ansiktet igår, härligt! Nu måste jag bara få samma färg på armar och bröst, annars blir det en vecka i polotröja innan färgen lagt sig. Ikväll drar jag inåt staden för att grilla med mina kära!





Har haft en underbar helg med fantastiskt väder på Hätte. Campinglivet i mitt hjärta, kan lova att jag kommer spendera många fler timmar där i sommar.

Hej då

Nu drar jag till Tranås, tillbaka imorgon kväll. Är  tillbaka om ett par dagar med MASSOR bilder från både igår kväll och idag.


Simply amazing

Var ju på bio igår kväll då, Water For Elephants. Vet inte vad jag ska säga... precis lika bra som jag väntat mig. Blir helt fel och sne i huvudet när jag ser robert pattinson på filmduken, pinsamt. Meeen, efter det gick vi till BK och slappa, så fick vi sällskap av jocke senare. Var väl hemma kring halv två hugget och slocknade så fort huvudet nuddade kudden. Idag har hurtbullen josse lökat som FAN på gymmet och ska snygga till mig lite för att eventuellt dra in till stan snart. Ikväll blir det att kolla in konsert på arbis.

 


Påsklooov biaaatch!

You heard me - det är lov! Verkligen välförtjänt. Och snart är det sommarlov. G ö t t. Och jag inviger lovet genom att skriva en samhällskunskapsrapport om vårt besök på tingsrätten i måndags. Där försvann mitt humör när jag hörde hur tragiskt det låter... Men ikväll drar jag in till stan! Först: tillbaka till arbetet.

I will fight 'til forever - never say never

Min dag i snabba drag: språk --> tandregleringen --> eng --> matte --> svenska --> hem. Kul va? Och de spände och fixade så sjukt mycket med skroten i munnen idag så jag lever verkligen i smärta nu - fastän jag har panodil i kroppen. Åt förut och slog ihop käkarna, och la mig nästan ner på golvet och skrek i plågor. Har aldrig haft såhär ont förut av tandställningen, fantastiskt. Men jag får trösta mig med att det är fredag imorgon och vi ska fira marreee girl med en sen mysbio och ut på stan efter det ♥


Put a diamond in it and bite down


Josefine Jakobsson

Nyss hemkommen efter kör till klockan fem och en tur på stan med amanda för att klacka om hennes skor efter det. Jag är helt slut, och en extrem smärta i knäna. Faktiskt så testade jag på Yoga på Feelgood idag på idrotten - och det sög. Kan ha varit det tråkigaste träningspasset jag varit med om, och absolut INTE min grej. Så idag var nog första och sista gången någon såg mig yoga. Men fasen vad veckorna går fort. Nyss måndag, och imorgon är det redan torsdag och sen kommer ju kanon fredag!




Det roligaste inlägget sedan jag startade bloggen!

Nu ska jag sova. Godnatt. 
 


'Cause I know it's possible

Åt just en stor kycklingsallad som gav mig svåååra magsmärtor. Aj. Som tröst visar jag upp mina relativt nyinköpta skor som kommer sitta fint i sommarvärmen.


Shitday shitday shitday shitday --> FRIDAY!

Måndag igen mina mannar - tiden springer iväg. Drar loss på gitarren nu så nästan strängarna går av. Jag passar på när jag är ensam hemma, för nu jävlar ska grannarna få något att klaga på! Man spelar inte tillräckligt högt förrän man blir hotad av hyresvärden you know.



Två pics från gabbis och min skejt kväll igår, fuck va kul det var. Har träningsvärk i armarna (?) nu. Vill åka till hangaren ikväll.............. Matematik + idrotts teori + samhällskunskap + historia + teckenspråk = min nöjesvecka börjar och tar slut idag.


Farbror Jörgen



Här visar jag som stolt brorsdotter upp min farbror i sina bästa stunder. Nu börjar jag förstå vart jag fått min musikaliska sida ifrån. 
Ta en titt!

Jag är "Lucy In The Sky"

Då sitter man framför skärmen igen. Jag repade i förmiddags med Frida och Joel @ hans place i vikingstad inför konserten i maj. Snart ska jag till gabbiiiii för att åka lite bräda i vår värmen - fasen va coola vi är! Pratade med damen nyss, och vi ska köpa longboards innan sommaren är här faktiskt. Vilka pengar jag ska spendera på en bräda med hjul är än oklart.



Nu ska jag ta en dusch och förbereda och packa inför morgondagen så jag är fit for fight när jag slår upp mina blå hos gabbi imorgon.

Freden i Versailles

Gjort 25 tal i matten idag, nytt personbästa. Blev så jäkla imponerad av mig själv att jag tänkte belöna mig med att inte plugga historia idag... Fast sen kom jag på att då måste jag skriva uppsatsen i veckan, när vi redan har två prov, läxor och ett par uppsatser. Skolan suger just nu.



Men snart är det lov och man får väl ha det i sikte. På måndag ska halva klassen till Linköpings tingsrätt för att följa en rättegång, med ett mål angående misshandel. DET ska faktiskt bli intressant. Men resten av veckan kan dö. Och planerna med gaby idag ställdes in eftersom fröken misstänker att hon är magsjuk - och om magsjuka finns i närheten så finns inte jag i närheten kan jag lova. Nu hittade jag precis The Tourist på datorn, så fuck historian. Nu ska jag se på film.


Vanessa Carlton - A Thousand Miles

Kom hem från stan för någon timme sedan, en klocka rikare! Hade en lektion idag - mycket viktig skoldag idag kände jag... Borde kanske ha tagit ledigt, men efter att varit sjuk i tre dagar längtade jag efter att komma ut bland folk och kände mig mycket plikttrogen när jag vandrade mot Folkunga.

Och slänger in ett par bilder idag på det svenska vädret som jag inte begriper mig på. På eftermiddagen var det soligt, och helt plötsligt - och jag menar verkligen helt plötsligt - börjar det STÖRT regna! En av de häftigaste skurarna jag sett alltså. Äckligt mycket regn! För att ni ska förstå hur mycket det regnade så gick jag från bussväntsalen på resecentrum till den närmaste busshållsplatsen, kanske 100 meter max, och blir fullkomligt plaskblöt. Liksom va?? Håret torkade efter 40 minuter. Och så haglade det så att haglen piskade en, och det gjorde riktigt ont, typ paintball ont. 5 minuter senare skiner solen igen och molnen är borta..........?



Visar upp min nya klocka med. Lägg märke till den vackra plasten som sitter kvar på urtavlan, men jag var inte säker på att jag skulle behålla den förut. Men nu - what the hell - den är snygg och billig. Vi kör.


Och imorgon ska jag till Gaby och på söndag till Joel med Frida. Nu är det helg!

Power volume!

Utvecklingssamtal och två prov avklarat. Och vad fick jag för det? En rejäl förkyldning, awesome! Tvekar om jag ska till skolan imorgon. Åkte i alla fall hem från skolan idag efter matten, och låg som en död åsna på soffan resten av dagen. Såg också på Sex and the city - ren och skär lycka! Nog om det, nu måste jag börja träna på att vifta med händerna igen, har ju alla mina 78 glosor kvar att lära mig till imorgon.


Bild från i höstas! Ååååååååååååååh jag gör allt för att slippa plugga. Nu kopplar jag ner internet! </3

Vill ni ha den bittra sanningen? Läs då.

Sitter i världens jobbigaste läge och tycker såhäääääääääääääääär synd om mig själv. Vill ni veta varför? Jo, jag är sjukt genomförkyld igen. Har huvudvärk. Har ont i halsen och jag har druckit te, ätit halstabletter och glass men inget hjälper. Jag har 78 (!) glosor i teckenspråk tills på torsdag. Ligger 14 (!) sidor efter i matten. Och så har jag utvecklingssamtal imorgon. MEN jag har inte feber! Så då kommer den stora frågan som sänker ner hela min dag: Ska jag gå till skolan imorgon? Känns ju mycket ovärt att missa en dag när jag inte har feber egentligen, men jag har inte tid att bli sjukare så jag kanske borde vara hemma och krya på mig en dag som imorgon när vi inte har prov egentligen... Hata hata hata.


I'm om the right fucking track loser!

Har sett Eclipse för tusonde gången istället för att plugga in antiken som vi har prov på imorgon och nu lyssnar jag på Spanish flea. Eller nae, nu blev det en sväng med äppelknyckarjazz istället hehe. Ska ta en promenad ute i det fina vädret med musik i lurarna och rensa tankarna.


Min duktiga lillasyster som fotade häromdagen!

Katy Perry goes nuts i E.T videon!

Älskar den här kvinnan, så sjukt het!


Har datakunskap och lyssnar på E.T som Frida tipsade mig om. Jag älskar Katy Perry! Så sjukt duktig. Däremot hade denna video definitivt inte skapats om det inte var för vår gud Lady GaGas Born This Way video. Lite smått plagiat sådär, men ändå awesome.


Pigg som en mört!..

Just a second, its my favorite song they gonna play - and I cannot text you with a drink in my hand, eh?

                           


Nyklippt, nystädat och stressad

Yes, då var det dags att blogga igen. Igår pluggade jag och Amanda ett par timmar på biblioteket, och efter det traskade vi ner till stan. Fyndade ett par linnen, jeans och en tröja som jag misstänker kommer bli min sommarfavorit. Och så igår hade jag en sån där otroligt ful dag (ni tjejer vet vad jag pratar om), vilket inte var det mest passande med tanke på att halva linköping var på stan igår. Så jag gick och spontan klippte håret, vilket inte gjorde saken bättre.  Blä.
Idag ställde jag klockan på tio och har städat mitt rum, snacka om flitigt. Och nu ska jag fortsätta med att plugga ÅH. Sen i eftermiddag får jag se vad som händer, vet inte riktigt om jag ska till Amanda eller till Gaby. Men ikväll drar vi i alla fall på musikgymnasiefest!

Förresten! Hur många av er visste att Troja INTE låg i Grekland, utan i nordvästra Turkiet?!? Vi har arbetat med antiken i över en månad på svenskan, och igår lärde jag mig att det inte låg i Grekland. Liksom, va fan??


RSS 2.0