Presentera dig på teckenspråk, tack.

Har ett underbart kul prov i teckenspråk nästa vecka! Presentera dig själv! Yeeees!!! Ska beställa gravsten ikväll.

Stressa ner till gymmet efter skolan - men givetvis var min gymkompanjon sjuk och jag gick och tjurade nere på stan istället. Drog en sväng på musikbörsen och deppade lite till för att jag inte har pengar till en ny gura. Istället ska jag gymma imorrn efter skolan, efter fikan med Josse ♥ Espresso house, my love.

Nästa hållplats: Naturkunskap.


Är lite sugen på att skaffa linser igen och färga håret (a)

PEACE ♥


Vinterljus? Nääh, espressohouse ;)

Som jag sa så skulle jag och alex spendera kvällen tillsammans med Vinterljus. Och hur gick det? Jo, vi kollade på två stationer, sen frös vi röven av oss i snö-ovädret så det blev en kvällsfika på espresso house istället.

När jag kom hem pluggade jag sam, NK och svenska. Jag har fan inget liv. Klarar av plugget bättre nu, när jag börjar plugga i tid och drar igenom hela högen på helgerna. Men det känns som om jag pluggar hela tiden. Och när jag inte pluggar sover jag.
I fredags somnade jag kvart över åtta och igårt vid nio. Har sovit 14 timmar inatt och det är verkligen inte likt mig! Kommer säkert bli sjukt snart. Om det fortsätter såhär kommer jag i full fart springandes in i väggen.



Sämst bilder, jag vet. Jag suger på att fota. The ugly truth.

PEACE ♥


1a advent

Idag tänds det första ljuset :) Mysfaktorn är sjukt hög! Mormor fyller år så vi ska åka till dom och fira henne, och ikväll blir det en vinterpromenad med Alex. 
Åter till det förbannade plugget nu. 

 

PEACE ♥

GISSA VEM

Har fortfarande haft en sämst uppdatering & inte skrivit om helgen i Malmö, förlåt. Kommer när jag har tid!! Inatt sov jag hos amanda och pluggade sönder, har aldriiig pluggat så mycket som de senaste 24 timmarna. Mådde piss imorse, både amanda & jag så blev att stanna hemma och plugga ännu mer. Jag älskar mitt liv ♥
Blir ett snabbis inlägg för att visa roligaste jag sett typ ;)



GISSA VEM DET ÄR???
Ni måste svara, annars jävlar.

PEACE ♥


En helt insane weekend

Lady gaga var helt fucking awesome. Det bästa som har hänt mig. Gabbi tjöt inatt & jag i eftermiddags för att det är över. Töntigt - men feel the pain! Depp.
Skriver om HELA helgen + 1000 bilder i veckan, när jag har tid. Nu måste jag packa mer grejer - ska sova hos amanda imorrn och plugga historia.

PEACE ♥

Om 24 timmar från och med nu...

SITTER VI OCH TITTAR PÅ FUCKING LADY GAGA BABY!!!!!!
O herre min gud, jag är så lycklig för tillfället :) Kan inte fatta att jag & gaby ska se Lady Gaga LLLIIIVVVEEE imorgon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!






♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Hallelujah kören

Hade kör till tjugo i sex. Jag och min hals är döda. Nu ska jag ta en powenap och sen glo på tv och läsa engelska. Fan vilket roligt liv jag har. Orkar inte skriva mer.

Nu är det bara två dagar kvar till Malmö och Lady gaga!!!!!!!!!!! Det är det som håller mig vid liv nu :'D



PEACE ♥

DESPERATE HOUSEWIVES!

Sitter hos Gaby och väntar på att reklamen ska vara slut. Hon är i köket och fixar något gott att äta samtidigt som hon sjunger för sig själv. Har pluggat sönder idag med, så det blir att sova skapligt :) tror jag... skönt att redovisa imorrn och bara kunna lägga det förbannade projektet bakom sig. Hur som helst så spenderar jag natten här!! MYSO!  ♥ Nej nu börjar det snart igen,
PEACE ♥

Projektet lider mot sitt slut

-ÄNTLIGEN!
Jag slutade skolan vid halv två, och satt och pluggade så hjärnan blev svart och skrumpen. Är verkligen helt matt av att ha koncentrerat sig så hårt, på riktigt!! Men grupparbetet (som tyvärr inte alla är involverade i...?) börjar faktiskt lida mot sitt slut. Karro är hemma och fin-slipar faktan och jag ska börja med lite bilder nu till presentationen. Har analysen & jämförelsen kvar, samt källkritiken som jag hoppas vi kan beta av imorrn på lunchen :) Så sen är det bara att dela upp det och träna järnet till redovisningen på onsdag! Förstår om ni skriver upp det här, sååååå intressant för er! Veckans inlägg - självklart.
Som sagt - back to work. Efter det - SÄNGDAGS!!




PEACE ♥

Sex, drugs and rock 'n roll

Idag tillbringade vi förmiddagen på någon random resturand med släkt för min låtsas morfar fyller år snart :) Sedan har jag låst in mig på mitt rum utan tv & dator för att plugga! Gissa hur det gick? Någon glömde att stänga av mobilen, och det blev snart klart intressantare att smsa och ha Muse dunkandes i lurarna än engelska grammatik. Och imorgon är det måndag. Det är för korta helger helt enkelt. Veckan är fullspäckad och det blir ingen vila förrän söndag, om ens då.
Och vill tacka frida (muppen som bloggade här under) för hjälp med blogg designen :) ♥ Cred till henne!
Nu ska jag poppa popcorn och ta med mig datorn till sängen och se på Nowhere Boy.



PEACE ♥

Cha cha bloggeeeen ;)

Tja tja frida danielsson --> här. :D tänkte bara svänga förbi och säga hej hej. Vilket är helt ok helt ok för Joss ;) ...hoppas ja.  annars är de ju ...synd.
AWESOME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Bambi på hal is

Idag åkte jag, amanda, marre & gabbi till ishallen av alla ställen! Vi såg antagligen ut som bambi på hal is x4, men kul var det! Och jag njuuter av att jag redan har fått träningsvärk - askul!


Hade ingen bild på oss, men såhär såg det ut ungefär.

PEACE ♥

Vad anser socialisterna om miljön?

Mitt stora problem. Och vad anser de om individens frihet? Om statens inblandning? Åt helvete med samhällskunskapen för tillfället!
Har ett projekt som ska vara inlämnat på torsdag. Har jag kommit långt? Nej. Går det bra? Nej. KUL!

Har haft en bra dag förövrigt som nu slutar ensam hemma i soffan med popcorn och idol. Och imorgon ska jag, gaby, amanda & marre till ishallen och dra premiär turen på grillorna! :'D Längtar ihjäl mig.

Nu ska jag fortsätta "jobba" med projektet.  




HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
fy fan va kul det är med gamla fula bilder...

PEACE ♥


Nedräkningen börjar...

NU JÄVLAR ÄR DET INTE LÅNGT KVAR!!
Jag och amanda har dagit av en happydance och taggar vidare för FUCKING ULLARED BABY!!
På onsdag smäller det! WOHOOOOOOOOOOOOOOOW
Och hur chill vecka har vi på en skala? Slutar två, två och kvart i två resten av veckan, puss på den!




Så hääääääääääääääääär glada är vi för ullared!  ♥

PEACE ♥

Söndags-ångest på gång...

Jag ber verkligen om ursäkt för min usla uppdatering i veckan! Och tackar er läsare som hänger kvar :)
Höstlovet lider mot sitt slut och jag känner söndagsångesten komma krypande... Men va fan, ullared om ett par dagar och veckan därpå drar jag till malmö - hur illa kan det vara?



Här kommer en sammanfattning på lovet: Farmor & farfar, mormor och lasse, gitarr, kusinerna, amanda, gabbi, emma, bil och sömn.
Yes, det är ungefär det som jag har pysslat med den senaste veckan. Har haft det underbart kul & ibland behöver man ladda batterierna. Har sett på typ 7 filmer, och igår var första natten jag sov hemma. Men är det lov så är det! Har också bara naturkunskaps rapporten kvar av lovets plugg, och den ska jag & amanda göra imorrn. Skönt att inte ligga efter.




Nu ska jag mysa på lördags kvällen med godis och tv.
PEACE ♥



RSS 2.0