Birger björn var påväg till Bengt björn!

Teckenspråk. DÖ DÖ DÖ!

Jag sitter här och försöker koncentrera mig på mina studier, men misslyckas stort då jag tänker på vad som kommer hända i kvällens Desperate Housewives. Och så mår jag illa efter att ha ätit en kexchoklad på 17 sekunder, men lite skickligt är det allt får jag erkänna. Och egentligen skulle jag till simhallen imorgon på idrotten, men det visade sig att en av klassens smartare elever (ja, det finns faktiskt smarta i klassen) kom med idén att om vi byter grupper till torsdag så får vi sovmorgon  till tio över tolv imorgon. Så istället för att åka till simhallen imorgon åker jag på torsdag och får fucking sovmorgon till tolv! Så ska det se ut!

Linköpings biograf

Drog en snabb workout efter skolan och kom hem helt utmattad efter en skoldag och såg på TV i ett par timmar. Sedan dess har jag suttit här och glott fast jag borde plugga. Imorgon får vi se vad jag hittar på, onsdag och tosdag får jag i alla fall traska ner till SF för på onsdag är det josse och josse mys med Black Swan och på torsdag blir det filmen om Glada Hudik teatern med Sandra, Robin, farmor och farfar. Och mellan varven i veckan ska jag... guess what? Plugga. SCORE! Som jag ska nu.



Jag kan väl lika gärna dra schemat för helgen också. På lördag blir det en stor musikgymnasie fest som vi redan peppar för och på söndag så ska jag till idol auditionen i stan för att ta emot alla eventuellt glada kompisar med en guldbiljett i handen, eftersom halva klassen ska söka. Nu kallar böckerna, sjukt onice.

Home sweet home

Hemma igen efter en FANTASTISK veckas semester!!



Återkommer med fler bilder och uppdatering när tiden tillåter. Nu är det körigt här!

Sex Drugs Rock and Roll

Sitter och kollar runt på youtube, och eftersom det helt plötsligt random inte funkar att bädda in klippen så länkar jag lite sevärt. Här har vi en kille som beatboxar sammtidigt som han spelar munspel, bland det coolaste jag hört. Här är en unge på 14 bast som beatboxar / sjunger. Inte det mest imponernde jag hört, men snacka om en framtida stjärna. Och sist men inte minst har vi här en kille som rappar så sjukt snabbt. Jag blir verkligen imponerad av hur mycket ljud man kan framkalla med bara munnen, det är sjukt coolt.  

Sitter hos gabbi nu efter ett rep och käk. Hon spelar lite kör-låtar i rummet bredvid och ska packa snart. Och jag ska chilla och springa bort till coop snart. Sista gången jag nämner det - men imorgon åker vi till sälen! Vilket betyder att det här blir sista inlägget på en vecka. Sorgligt.



När jag kommer hem nästa vecka så är det konsert med genrep på konsert och kongress halva dagen, men veckan därpå utlovas stor bildbomd med fina fjällen bilder. Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, hehe. Intressant blogg!

Kan ju dra en snabbis uppdatering på läget i Linköping: Snön orsakar trafikolyckor, TV-profil lurad av kyrktjuv, eleverna blir färre - lärarna blir utan jobb, japanerna har det tufft, poliserna jagar okänd mamma, misstänkt vanvård av hundar och LIBK öppnade matchen med chocköpping. Jävlar!

Ha en trevlig vecka så är jag tillbaka vecka 13.
CIAO! ♥

Snart fucking drar vi!



Jag tror inte att någon är gladare än mig just nu. Det är snart söndag! Ska bli så jäävla skönt att komma bort från allt och bara glida i en vecka! Jag vet att det är typ det enda jag tjatar om, så jag kan väl nämna i förbifarten att jag  just lärde mig ett nytt gitarrsolo, jag borde egentligen plugga och ska eventuellt se på film eller läsa lite icke skolrelaterad läsning nu. Fredag i all sin ära, men idag ska jag frikoppla hjärnan tidigt.

Jag tror att du kommer bli något stort, min vän

Sitter och segar med gaby. Har matte egentligen, men lektionen blev oförklarigt inställd.
Vi är så jäääävla coola. Nu fick vi sällskap av marre med, YEAH! Rock it
Imorgon ska vi repa och sen slaggar jag i samma säng som gabbi, liksom de kommande sju dygnen i sälen!!!

"We stopped looking for monsters, when we realized they were inside us" - Little monsters

O fortuna"

Onsdag = skola mellan åtta och fem. Däremellan blev det ett par pass med squash på idrotten. Blir bara ett snabbt, kort och tråkigt inlägg så att ni vet att jag lever, jag ska nämligen sätta igång med mina diskussionsfrågor till filmen "Dead Man Walking" nu. Efter det ska jag ringa till amanda igen och se om hon svarar. 

 


Emanuel

Veckan är fullspäckad och planerad in i minsta detalj, och nedräkningen till sälen börjar.
Jag är så sjukt trött (som vanligt) efter en skoltag till fem. Var också på jobbintervju idag på Coop, vilket tärde på krafterna. Nervös som en hund, och hur det gick märker jag nästa vecka när de intervju färdigt alla. Men känns väl OK. Om jag inte får det här jobbet så dör jag. Imorgon blir det skola --> träning --> stan med gaby och ev marre och amanda --> repa --> kolla på afrokonsert --> DESPERATE HOUSEWIVES!!!!!

Märkte just att jag har fruktansvärt ont i örat och halsen - SCORE!



Och ja. Lady GaGa är het, om jag inte nämnt det förut.


GaGalicious!

Pratar med gabbi och planerar vår fjällenresa som äger rum på söndag och en vecka framåt. Ser ut att bli en bra vecka, faktiskt. Men det jag tänker på mest nu är att jag ska duscha och SOVA! Äntligen. Sjukt trött. Har varit hos gabbi idag med och repat i två och en halv timme, lagat mat och ätit två måltider... Sommarkroppen får bli till nästa sommar. 
Ska på arbetsintervju imorgon på coop med! Låt oss nu alla be till mother monster om att jag får jobbet. Tänkte att det passar bättre att be till GaGa eftersom gud inte finns, hehe  



Och damn, ni som inte sett modevisningen med GaGa, gör det! Den kvinnan alltså... ♥

You won't forget me when I'm gone

Imorgon är det fredag, kunde inte bli bättre. Eventuellt så åker jag och amanda till nkpg imorgon igen, men det beror på vädret. Annars så kanske gaby kommer i helgen, men nu är det så att min stackars lllasyster har över 39 graders feber, så det återstår att se. Väntar på att damen ska ringa så jag kan säga det till henne också.
Nu snurrar The Ark på högsta volym och jag är så sjukt glad att jag hann se dem i sommras innan de splittrades. Skulle gått och sett The Ark i nkpg vecka tolv också om det inte vore så att jag är 40 mil from here då, så det kan ju bli lite svårt.

Bjuder på lite bilder från fjällen.


Ett dygn på skolan

Igår var det dags för det efterlängtade Skolan är vår, som i grund och botten är att skolan är elevernas place för en natt med ett jävla röj, filmtävling, band, komiker, DJ, filmvisning och mycket mer på skolan. Skit kul!

Framåt morgonen gick jag och Amanda hem till henne för ett få oss ett par timmars sömn. Sedan klockan ett idag så traskade jag tillbaka till skolan och mötte gaby, fastän att det är studiedag, för att göra ett matteprov som jag missat. Det gick ju inte så jädra bra, om jag uttrycker mig så, utan får antagligen spendera nästa studiedag också med att sitta och göra ett prov. Åkte hem med närmaste buss och har tröstätit choklad och sett på TV resten av dagen.



Mer bilder Coming Soon på facebook.

BHUR:a industriella revolutionen

Startade dagen med att se på Skönheten och Odjuret = kärlek.
Gårdagens uppsats tog närmare fyra och en halv timme, och nu har jag en lika fantastisk underbar uppsats till att skriva. Denna gång har vi fått i uppgift att BHUR:a den första Industriella Revolutionen. SKITKUL!
Ska antagligen fortsätta med studion sen, ziggy stardust. Fast musiken är klar och jag inte på sånghumör... Så vi hur det blir med en saken.
Och jag kan knappt bärga mig till tisdag, är så sjukt pepp på Skolan är vår!!!
Dags att sätta igång med uppsatsen nu, wish me luck.


Referatskrivning

Hur är läget i solskenet såhär på lördags förmiddagen?
Själv är det på topp, sitter och läser i läroboken om svenska referatskrivningar och recensioner. Har en stor uppsats som ska vara inne på onsdag om boken Låt den rätte komma in. Så det är väl bara att sätta fart.
Belönar mig med ett par filmer om jag blir klar idag.  


You can't read my pokerface

Väntar på att skolan ska börja, som vanligt så här dags.
Idag efter lunch springer jag och Amanda ner till resecentrum och tar tåget till Norrköping, för Amanda ska S H O P P A! Jag kommer antagligen mest vara ivägen och glo, för här lever man snålt vet ni. Jag ska ju till Sälen med precious Gabbi om ett par veckor, så jag får leva snålt nu helt enkelt.
Och vart kvällen för oss, det märker man med tiden.




Tävlade med josse, blir inte förvånad om jag dör nu.

Vem är smartast i hela världen om inte jag? Utmanade Josse på vem som kunde äta flest Dextrosol på kortast tid. Efter ett och ett halvt paket så satte det stopp för mig. Trots att det nu var närmare fem timmar sedan så är jag pigg som aldrig förr i tio minuter - och efter det tar jag en tupplur på tio minuter. Kommer sova minus inatt.



RSS 2.0