Vad skulle ni ha gjort?

Jag har sparat pengar och har kommit upp till den summan som jag behövde. Jag skulle nämligen ha köpt mig en hemmastudio. MEN nu tvekar jag ihjäl mig! Ska jag åka till sthlm? Ullared? Köpa massor kläder? En till gitarr? Ett elpiano? Pierca naveln?
VAD SKA JAG GÖRA MED PENGARNA!?
Min familj suckar så fort jag nämner detta, jag tjatar dygnet runt. Men vad skulle ni gjort med pengarna??? Jag vill ha allt.


Fuck it, nu ska jag se på film.


Rattat

Har varit ute och rattat omkring på vägarna nu med pappa. Nu sitter jag här och är förbannad för att datorn är helt sjuk, verkligen irriterande, och jag måste plugga hela dagen.
Kan berätta att jag var hos Josse igår! Den stackaren har ju brutit foten och hoppar omkring med kryckor, vilket inte går så bra för henne. Men jag var där över dagen, skällskapade med henne och såg på film.



Well, måste plugga nu. Kopplar ur internet, annars kommer jag aldrig igång.

Take my picture!

AMANDA FYLLER 17 IDAG!!! ♥ ♥ ♥ Kommer upp bilder från vårt firande nästa helg! Det kan ni se fram emot vill jag lova.

Har spenderat dagen med att möblera om i min bokhylla och fotat.




uppdatering


1880: arbetarna organiserar sig och en utvidgad rösträtt

Historia plugg.
Har sovit hos farmor & farfar inatt, älskar att vara hos dom. Så mysigt! Vaknade kl nio imorse av de förbannade kyrkklockorna i johannelund och sedan var jag fit for fight på gymmet vid tio. Hängde där ett tag, sedan tillbaka till farmor & farfar lagom till Desperate ♥ Gick också ut och gick 5 km med farmor, stolt!
Nu måste jag fortsätta med historan, underbart. Går i skolan till tio i fem imorgon, så jag ska väl sova snart också, hehe.  
Längar ihjäl mig lite smått till fjällen om ett par veckor nu...

In i minsta detalj

Mys musik på låg volym, enda belysningen är från ljusen, filten ligger runt mig och sköna kuddar bakom ryggen. Nu slår jag upp boken och försvinner från omvärlden en timme eller två.


Imagine there's no heaven

Fuck vad jag älskar John Lennon & Beatles! Har sett dokumentären John Lennon - Imagine två gånger senaste dygnet.
Var hos amanda igår! Chillade med film, fick dissen av marre o gaby och drog en lång natt promenad. Sov sedan där och idag har vi... vart på ica. Inget mer. Nu är jag hemma och har pluggat teckenspråk, för er som bryr er. Och jag skiter fullständigt i resten av plugget, det får jag ta i veckan! Pallish intish idagish, brushan.

Nu ska jag ringa upp gaby, vars mor fyller år idag (GRATTIS GUNNEL!), och se om jag får något svar på andra sidan tråden.


Gibson special

Sitter och diskuterar bandnamn med Amanda hemma hos henne. Vi har inget att göra..... Kanske blir en sväng ut. Nu blir jag lite kärring här, men har ni hört slaktaransiktet i linköping??? I Vidingsjö närmare bestämt. FY FAN! Jävla psykopat! Kommer a l d r i g vara ute där igen på kvällarna förrän han är infångad vill jag lova. Blä!


zdxbg




Don't worry - be happy!



Januari, februari, mars, april, maj... ----> JUNI = SOMMARLOV!


Gabbis pappas första sms!

You heard me! Han hade just sin invigning av sms och vi sitter här och småbölar för hur söt han är! Fantastiskt.
Det har blivit en vana att jag bloggar när jag är hos gabbi. Så jag antar att ni fattar att jag befinner mig hos gaby och ska sova här. Kommr vi upp imorgon innan 12? Det återstår att se.
Lökade på gymmet en timme efter skolan och mötte upp gaby på stan för en nyttig och sund fika. Och nu ska jag tjura för att jag inte får lån gabbis keps eftersom "ALLA KOMMER TRO ATT DEN ÄR DIN OM INTE JAG HAR DEN I SKOLAN FÖRST!!", jag har ont i ryggen och har inga kläder tills imorgon. Om jag är snäll flicka får jag väl låna något av henne imorgon (som hon har haft innan, givetvis). Borde förtjäna det efter att jag har kliat henne på ryggen i 1087 år. Som jag inte har, men man måste väl få drömma.

Påväg till Semi Precious Weapons. Lägg märke till snyggingen i bakgrunden!!!



And off you go!

Rock n' Roll never looked so beautiful!

Knepigt det där med rubriker. Slängde in titeln på en av mina absoluta favoritlåtar med SPW i brist på bättre rubrik.
Söndag. Igen! Det är otroligt hur fort helgerna går och hur tråkig min blogg är. Älskar er trogna läsare med hela mitt hjärta, jag vet att min blogg är sämst. Men jag har i n g e n aning om vad jag ska skriva! Så... tips på vad som är kul på att läsa? :) Texter, vad jag gör om dagarna, bilder tagna av mig, snygga fashion bilder????? Kommentera, smsa eller posta @ fb och jag är evigt tacksam! 

Skulle bara dra en snabb uppdatering så ni vet att jag lever mellan varven. Nu ska jag tillbaka till gitarren och försöka få in läxan utan notpapper.



8 böcker och en cola

Jag och my gaby drar till gymmet och lökar snart och därefter vidare till mormor. Ska tillbringa dagen där med att plugga. 8 böcker, kläder och en cola gör mig sällskap. Måste plugga på tabben till på tisdag också, men i brist på en gitarr hos mormor är det inte så lätt. Såååå det hoppar jag.  


Midsommar ♥


Nästa: Mantorp

Sitter och leker med gabys dator. Hon duschar eller nåt. Ska börja fixa oss och dra mot manorp sen - strålande! Och när vi kommit hit ikväll igen förväntar jag mig en kväll med Gossip Girl. Har kommit på att den serien är sjukt nice asss! 
Yeah yeah, ska kanske börja piffa till sig lite nu ;) 

 

Stressar ihjäl mig i min ensamhet

Håller på att packa för fest imorrn, natt hos gabbi, träning dagen därpå och nästa natt hos mormor och lasse. Feels good! Sammtidigt är man "lite" trött (ni skulle inte tro att jag var levande om ni såg mig nu). Jag lovade att jag skulle vara roligare på bloggen igår, men hinner inte vara rolig idag! Gosh, måste packa nu.





Eftersom jag inte har ngn bra bild och jag orkar inte (hinner inte) ta kort nu så slänger in ett par bilder på SNYGGINGEN Frida från kvällen hos Anna :) ♥

 


Ny-...?

Nytränad, nypluggad, nyäten, nydushad och forstsätter med matte. Roligt liv jag har.
Min syster påpekar här att "DU SKRIVER ALLTID OM DITT PLUGG, INGEN BRYR SIG!!!" hehehehe. Ber om ursäkt för uselt bloggande, men det är ungefär mest plugg som mitt liv består av för tillfället. Tufft på gymnasiet  :) Jag lovar att jag ska bli roligare på bloggen!



Aa... nu blev det lite jobbigt här... hehehe. "Jag ska inte plugga nu", typ.

Smygbloggar

Sitter och bloggar i väntan på att skolan ska börja. Börjar faktiskt om 40 minuter, kul på den. Har uppspelning med ensemblen idag och jag kan inte det jag ska, känns suveränt. Får stå och kika på notpappret i smyg, lycka till. ÅÅÅH jag har tråkigt. Aja, jag ska väl förbereda mig lite på engelska-provet i eftermiddag.

Tur att jag har er




Jag älskar er ♥

Josefine är glad.

För vi har bokat en resa till fjällen nu över pappas 40-års dag! :) Missar ett prov men what the hell! Jag ska till fjällen och gliiida!! ♥ 
Idag: skola. Ovärt. Men dagen gick fort och nu sitter jag här istället för att plugga, inte helt ovanligt. Men jag ska ta tag i mitt liv och plugga snart. Öppnade inte ens böckerna igår, känns bra. Taggar redan för helgen då det blir fest i mantorp! Men like I said - nu är det skjortan och glasögonen som åker på, för här ska det pluggas.


Slänger in en snygg bild på josse som sitter och tecknar hemma hos anna. Kul att man kan rita som värsta kungen. Min gräns går vid streckgubbar.

Tranter and Gaga

Imorgon börjar skolan igen. Punkt.




Sitter och drömmer om OMÄNSKLIGT SNYGGA Semi Precious Weapons istället för att fundera mer på den saken. :) fast nu är det slut på det roliga, för engelska grammatiken kallar. Om jag är duktig nu ska jag belöna mig med lite Desperate efter hehehehhee

The soul creeps on me

Har vart hos The One And Only Amanda idag, vilket var jävligt länge sen, så denna dag satt helt rätt. Kom hem hundra kronor fattigare, men med en Desperate Housewives season 1 box.. Gött! Nu dunkas The Ark ut i lägenheten.

Hade en foto kväll med syrran igår, slänger ut en bildbomb. Känns bra att Emma lär mig saker om min egen kamera också, hehehe. Tekniska josse? Nix.





Ääälskar bilden på syrran med färger i ansiktet. ♥
Nu ska jag traska upp och se om det bjuds på mat i hushållet.


Mot Big Town

Har just fixat det allra sista på uppsatserna och ska till pappas jobb och printa ut de. I brist på bläck i skrivaren hemma liksom, hehehe. Efter det bär det av till Mantorp och Axén.

Cya!


-

Lady Gaga taught me Its okay to be different.
Ke$ha taught me to be myself and not care what anyone else thinks.
Bruno Mars taught me to do anything for that one person I love.
Eminem taught me that life is hard but you can make it through.
Taylor Swift taught me not every guy/girl is going to treat me right.
Michael Jackson taught me to always love the people around me.
Bob Marley taught me to live my life in peace.
Music taught me how to live


Hur många liter vatten...

Håller på med min precious uppsats. Har kommit en bit nu, är ganska stolt över mig själv. Men ett problem - nu börjar hockeyn på tvn och jag är inte klar.... Jag får nog offra den matchen till Ragna.

Spelade nattlaserdome igår med ett gäng helsköna brudar. Älskar laserdome, spänningen, adrenalinet skjuter i höjden... jag förlorar. Men fan va kul det är!
Är stressad nu, måste fortsätta.
Back to work!


Jag dör snart

- av stress. Hade tänkt att plugga idag och igår, men icket. Vaknade vid åtta, skulle gymma med gaby, men kände mig inte riktigt bra... Och sedan fick jag spendera mitt dygn med att vara jätte sjuk hela dagen. Och det som är mest wierdo - jag mår nästan bra idag...? Skumt.
Om jag är sjuk imorgon och missar vår laserdome vet jag inte vad jag tar mig till.

Nu sitter jag inlindad i en fantastisk filt jag fick i julklapp. Älskar den. Ska nog ta att smsa till emma för att fixa med lagen inför morgondagen ;)



Första inlägget 2011!

Gott nytt år på er! :)
Hoppas att ert nyår var bra. Mitt tillbringades iaf i brudarnas närvaro, först hos mig och sen i stan, mycket trevligt. Gabbi & jag drog hem skapligt sen och chilla det sista av kvällen hos henne.


Gott nytt år på den!

Bokade in för en vecka sen i almenackan att jag skulle vara hemma och plugga idag. Dagen startades med att ligga i sängen till kl. två och äta godis. Trots det känner mig duktig nu som har betat av ganska mycket av svenska boken, och har gjort samhällskunskapen. Dock har jag "tentan" kvar i naturkunskap, det sista arbetet som betyder väldigt mycket för betyget kvar.
Nu: Back to the book.

PEACE ♥

RSS 2.0