Ca. 10000000000000.

Så mysigt vi har haft det. Och nu antar jag att ni är så "intresserade" att jag ska skriva allt i detalj.

Vi började med att sitta och snacka hemma hos Anna. Sen drog julklappsspelet igång, grymt kul! Men vi kom fram till att det egentligen faktiskt är ett hat-spel, eftersom man sitter med pulsen uppe på 278 och är irriterad mest hela tiden. Jag vann en massage grej för ryggen och godis som var slut inom 10 min. Sen chilla vi sönder efter det och la in en lite promenad mellan där också. Vid fyra bestämde vi oss för att sova (förutom josse &karro som var ute), men efter en kvart under täcket så upptäckte jag och gabbi att vi var pigga, så vi sprang ut i kylan iförda endast shorts, jacka och skor och sprang och mötte j & k. Sen kom vi in och det visade sig att alla var pigga (ett tag iaf). Så vi snackade, mest garvade, ett tag till och sen skulle vi sova. Men josse, gabbi & marre kunde INTE hålla käften, så vi som ville sova tjurade. Frida var smart nog att ta med sitt täcke och sin kudde runt kl. fem skulle jag tro, och la sig i ett annat rum i huset, och kort därpå traskade jag efter i min sovsäck. Tio minuter senare kom också Amanda, så det slutade med att Frida, Amanda och Jag låg i ett eget random rum i huset i en liten säng. Man kan väl säga i korta drag att jag och frida låg på varandra.
Kl. 09.00 ringde klockan, så då gick alla (utom slö-frida) och såg på bananer i pyjamas <333
Orkade ni läsa allt? Inte slut än.
Vid lunch åkte jag hem till farmor och farfar. Duschade, käkade och sov en stund för att sedan träffa min JÄVLIGT SAKNADE FARAH!!! ♥ Shit, så mycket jag har saknat den bruden alltså. Tog en fika med den underbara, satt och pratade minnen :) Det finns ju en hel del som jag delar med henne, haha. Vi är bäst.

Har tusen bilder, här bjuds på några av mina livs kärlekar


PEACE ♥

UPDATE

En update i brist på annat: nydushad och on my way att fixa till mig. Nästa hållplats: Maria remnegård. Därefter: Anna Sohl.


Mot Sohlen!

Ikväll blir det julklappsspel med amanda, marre, gaby, anna, josse, frida och karro :) Fucking awesome! Är pepp nuuuu! Kommer komma dit med sovsäck och kudde i ena handen och tre enorma julklappar i den andra. Inte illa pinkat om du frågar mig. Jag tar med mig kameran, så bilder kommer imorgon ;)
Nu ska jag nog fortsätta läsa i Låt den rätte komma in, som vi ska skriva om i svenskan efter lovet. Sen måste jag plugga samhällskunskap, naturkunskap, teckenspråk och engelska. Panik? Yes.




PEACE ♥

Love

Har sett Robsessed, och ska fortsätta med The Haunted Airman nu. Vi får väl se om vi inte hinner med en twilight film efter det också ;)



PEACE ♥

Fika med Anna & Ellen

Yep, det har jag gjort idag. Och efter det tog vi en runda på stan. Nu kom jag hem för ett tag sen och har ätit. Ska ägna hela resterande eftermiddag och kväll åt att frossa i chips och glass och se på film!!! Är redan stressad för att lovet snart är slut, och jag måste plugga... men jag har faktiskt planerat in en dag att plugga sönder. Duktigt. Utan min almenacka i mobilen vore jag död nu. Hela mitt liv finns i den!
Och så har jag börjat tveka om jag ska använda mina sparade pengar som jag egentligen skulle fixa en hemmastudio för till att köpa kläder.... FAN! Jag upptäckte idag att det finns vääääldigt mycket snygga kläder & smycken nämligen.




Nu ska jag slå en pling till Musikbörsen och se vad de har för mikrofoner inne :)

PEACE ♥

Julen är över...

och det är sorgligt. Men jag har fått en hel del julklappar kan jag lova!! ♥ Gullig familj och släkt man har alltså. Bl.a. har jag fått en beatles tshirt, ett notställ, nytt capo (eftersom jag slarvade bort mitt gamla), stickad tröja, tofflor, te mugg, halsband, filt och massoor mer.
Vi har varit hemma hos farmor och farfar och firat jul med alla kusiner idag.
Jag har ganska många julbilder på kameran som ev. kommer upp imorgon. Nu måste jag ringa till min älskade gaby.
& ett sista förlåt för usel uppdatering. Tiden räcker inte till på julen!



PEACE ♥

Dan' före doppare-dan'

Är stolt över mig själv. Imorse vid åtta ringde alarmet och jag kravlade mig upp för att gymma. Efter det åkte jag hem och lekte med mitt smink ;) I vanliga fall HATAR jag att sminka mig, men när man anstränger sig och det ger resultat är det riktigt kul faktiskt.
Och nu är jag hungrig som FAN, så nu ska jag traska upp till köket och se om jag hittar något gott.





PEACE ♥

2 dagar!!

WOHOOW! Kom just på att imorgon är det bara EN DAG TILL JUL!!! Ska nog vara duktig flicka och in till gymmet och svettas lite imorgon på morgonen :) Ladda för julmaten....



PEACE ♥


Två tröjor rikare!

Började dagen med att slänga mig i soffan inlindad som värsta korven i en filt och se på The day after tomorrow. En av de bättre katastrof-filmerna, bättre än 2012 enligt mig :) Därpå blev det att ta med kameran för att fota lite fina vinterbilder.
Sen kom gabbi, marre och amanda hit för att vi skulle fira jul tillsammans. Fan va gulliga vi är! Fick två skit snygga tröjor, varav John Lennon är på den ena ♥ Kommer kanske upp bild på den inom en snar framtid. Vi hade det mysigt. Snackade, sjöng, såg på tv och gick ut i kylan en runda. Det är tur att de finns, mina muppar ♥




PEACE ♥


7 saker du inte visste om Josefine Jakobsson

• Jag tänker nästan dagligen på balen, som jag ska dansa om 2 år...
• Är verkligen livrädd för mörker
• Hatar skräckfilmer
• Har en tvångstanke att jag alltid måste sova med ett glas vatten på nattduksbordet
• Får alltid panik när jag ska beställa på ett café, för jag vet inte vad som är godast
• Tycker att kattmat och bak-jäst luktar gott
• Jag går hellre upp en timme för tidigt på morgonen än stressar


Nästa år ser vi Rpatz på bioduken Water for elephants, Bel ami och Breaking Dawn Pt. 1, vilket betyder Pattinson x 3! Jag känner på mig att detta kommer att bli ett bra år (a)

PEACE ♥

EMMA TIBELL



Guuuuud så söt gumman!!  ♥ ♥ EMMA TIBELL <--- hennes snyyygga blogg :*

Jävla julmat

ÅÅÅH vad jag är mätt. Har varit hos mormor och lasse med släkt. Äckliga, underbara julmat. Varför kan man inte bara sluta äta när man börjar bli mätt? Fruktansvärt illamående...

Sju konserter är klara. Jullov om tre dagar. Julafton om sex dagar. Fantastiskt!
Skulle egentligen ha varit på arbis ikväll med josse, anna och frida ♥ Men jag är helt slutkörd och har inte varit hemma sen i tisdags morse så jag tror att jag gör rätt i att stanna hemma, även om det hade varit awesome på talangjakten.
Igår kväll träffade jag marre, drog en snabbis på stan och hann köpa en julklapp åt sandra innan det stängde. Sen köpte vi 4 ton godis & läsk och knallade hem till josse lager ♥ Var där till elva/tolv skulle jag tro, och sen buss till johannelund för att slagga direkt. På kvällen kom någon linus, filip och någon mer hem till lager och var sociala med.

Nu ska jag fira att det är Grinchen på tv ikväll, min kväll är räddad!!!! ♥


Josse

PEACE ♥




Varmt och skönt

är det ta mej fan inte ute!
Sitter och fryser sönder.... Blir det en vit jul tro? Hm...

Lusse lelle

Elva nätter före jul!!

Hade kör hela dagen. Liksom imorgon, dagen därpå och dagen därpå, därpå. Sju konserter ska betas av på tre dagar. INSANE kul med konserter!! Inte riktigt lika kul med genrep... Men det är också kul! :D

Idag tog jag mig i kragen och tog hem matte böckerna för att plugga till provet på fredag! Och hur gick det? "Shit, det är glee på tv.. Shit, vi har Ellen DeGeneres inspelat... Shit, nu börjar Scrubs!" Och nu orkar jag inte. BRA JOBBAT JOSSE!!
Ska dra mig bortåt min kära lillasysters lucia tåg nu, ska bli mysigt att se :) Kan hända att jag sjunger med lite i alla gamla lucia låtar från låg-& mellanstadiet ♥



Gissa vilka som är bäst...?


PEACE ♥


Hon är gravid

Ja, allså Pink. Jag har svårt att tänka mig henne som morsa, hm... Det kommer säkerligen bli en sjuhelvetes cool unge i alla fall :)

Söndag igen. Har ett stökigt rum med kläder överallt och ett häfte om träningslära som väntar på mig. En seg söndag med andra ord. Om jag skyndar mig på att städa nu så ska jag belöna mig själv med att gå ut och ta lite fina vinterbilder som kommer att komma upp på bloggen. Ska nog dra med syrran och åka lite skridskor ikväll på rinken med.
Och så ska jag deppa för att jag bara har hundra spänn på kontot till 27e december. Hur fan lyckas jag? SUCK.




PEACE ♥

Är det inte Lasse Berghagen?

Efter skolan spelade vi in filmen till klasskampen, därav rubriken.

Nu sitter jag nyduschad och i sovtröja hemma och gabbi och sabbar hennes morsas arbetsliv. KUL. Jag får antagligen sova på gatan inatt. Fasen också.

Ska greja med musik nu


En grymt jävla bra låt med Semi Precious Weapons. Är mycker glad att jag har sett dessa puckon live. ÄLSKAR DOM!

PEACE ♥

Min ringo är borto!!!!!!!

/en as kul gaby som är på andra sidan tråden :)

Har haft en awesome dag. Klockan tio befann sig jag och frida the best i simhallen med killarna i klassen. Dog lite grann, och när simmningen var avklarad bar det av till ångbastun och bubbelpoolen ;) Satt typ 15 folkungapers i den minsta poolen, och vi satt i princip på en hög allihopa. Trångt. Efteråt möttes alla upp igen för att käka en fet pizza lunch, satt rätt så fint efter en förmiddag i simhallen. Sen stressa tillbaka till skolan för 2 lektioner, värt.
Eftermiddagen spenderades i den MYCKET saknade emmas sällskap. Awesome!!

Ser verkligen fram emot morgondagen så vi ska börja med högstatiets lucia i domkyrkan och sen repa hela dagen efter det, sjukt kul! :)



Emma



Frida

PEACE ♥



Helga natt

Fy faan va jag tycker att det är kul med kör nu! För tillfället iallafall. Jag älskar den sjukt mäktiga känslan av allas röster tillsammans, får rysningar varje gång. Det är ju "liiite" skillnad melllan mysikgymnasiets och tornhagsskolans kör, om man säger så. Älskar julen, älskar snön, älskar allt mys, älskar jul låtar, älskar att vi inte har något plugg. Mysfaktorn är på topp!

Efter kören skulle vi fixa med vårt bidrag till klasskampen, men fixade bara en liten del eftersom alla inte var delaktiga. Shame on you. Allt är ändå så rörigt, ska ta tag i det imorrn i skolan :) Och istället för att sitta och glo på biblioteket så hänkade jag josse & gaby på en fika och sedan åkte hem och kollade snyggingar i skolkatalogen med amanda på andra sidan tråden. Gull!
Nu dunkar huvudet och sängen lockar. MÅSTE bli frisk NUUUU!


Gibson, my love ♥

PEACE ♥


Jag vill tillbaka.

Fy fan vilken bra artist. Funderar på att ringa gabbi och gråta lite för att jag vill tillbaka till konserten.




Kolla runt 6.55, så jääävla rolig. Vi DOG av garv.
ÅÅÅÅÅÅÅH nu är jag depp. ♥

Jag är förlovad

med Robert Pattinson, fast han vet inte om det än. Bröllopet står klart i sommar.

Plugg plugg plugg. Och lite film där emellan. Så ser min extremt roliga helg ut! Söndags ångest. Efter lunch har vi kör rep till halv fyra om jag minns rätt, och därefter ska vi fixa med vårt bidrag till klasskampen. Awesome.



PEACE ♥

-"Why?" -" 'Cause I'm batman!!"

Genomförkyld to the very highest level. Någon som är avundsjuk? Hur ska jag kunna klara av att sjunga på typ 100 konserter och 183 rep dess förinnan? I'm screwed.

Igår efter skolan vandrade jag omkring på staden och fikade med min kära mormor. Framåt kvällen mötte jag amanda, och hon shoppade av sig lite. Men det allra första jag gjorde när jag kom ner till stan var att springa in på Åhléns och köpa Eclipse!! Herregud, jag var uppe halva natten och kollade på allt suveränt extramaterial. Min favorit är filmen, sammtidigt som hela kommenteras av Kstew & Rpatz. För er som bryr sig. Det är awesome. Ska se det för tredje gången när jag har bloggat klart, lika kul varje gång. Borde plugga teckenspråk och matte, men min hjärna pallar inte.



PEACE ♥


NK

Sitter och myser med en naturkunskapsrapport i datasalen med frida. Hon får panik på "DE HÄR JÄVLA TANGENTBORDEN" som skolan har. Tur det!

PEACE ♥

Lillsyrran



Sandra :)
Jag älskar dig ♥

Blåbärste med honung, vill du gifta dig med mig?

Sitter hemma, är sjuk, och tycker synd om mig själv. Har ingen feber, men en sjuhelvetes raspig röst. Låter som värsta kedjerökaren, tur på den.
Så vad roar sig då en sjuk Josefine med en torsdag som denna? Hon redigerar bilder! Eller rättare sagt - försöker redigera bilder. Det är sjukt kul, även om de ser ut som crap :)
I eftermiddag kommer Gaby hit med. Jag tänkte nämligen smitta ner så många som möjligt och hon blir mitt första offer. Fast nej, utan det blir samhällskunskap på HÖG nivå som gäller.
Nu ska jag upp och koka min 97e kopp te och sedan se på Nowhere Boy.




PEACE ♥


RSS 2.0