Vanessa Carlton - A Thousand Miles

Kom hem från stan för någon timme sedan, en klocka rikare! Hade en lektion idag - mycket viktig skoldag idag kände jag... Borde kanske ha tagit ledigt, men efter att varit sjuk i tre dagar längtade jag efter att komma ut bland folk och kände mig mycket plikttrogen när jag vandrade mot Folkunga.

Och slänger in ett par bilder idag på det svenska vädret som jag inte begriper mig på. På eftermiddagen var det soligt, och helt plötsligt - och jag menar verkligen helt plötsligt - börjar det STÖRT regna! En av de häftigaste skurarna jag sett alltså. Äckligt mycket regn! För att ni ska förstå hur mycket det regnade så gick jag från bussväntsalen på resecentrum till den närmaste busshållsplatsen, kanske 100 meter max, och blir fullkomligt plaskblöt. Liksom va?? Håret torkade efter 40 minuter. Och så haglade det så att haglen piskade en, och det gjorde riktigt ont, typ paintball ont. 5 minuter senare skiner solen igen och molnen är borta..........?



Visar upp min nya klocka med. Lägg märke till den vackra plasten som sitter kvar på urtavlan, men jag var inte säker på att jag skulle behålla den förut. Men nu - what the hell - den är snygg och billig. Vi kör.


Och imorgon ska jag till Gaby och på söndag till Joel med Frida. Nu är det helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0